Συστήματα παραγγελιοληψίας – τεχνολογίες εστίασης
  
  

 

Η εταιρεία

 

Η PDAtech  ιδρύθηκε για να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των φορητών και των ασύρματων τερματικών, ενσωματώνοντας τα κάθε φορά πλήρως στο πληροφοριακό σύστημα του οργανισμού. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και αναπτύσσοντας προχωρημένο λογισμικό, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των πελατών της που ζητούν ασφαλή, αξιόπιστα και φιλικά προς τον χρήστη συστήματα.

Η  PDAtech απολαμβάνει μια οικονομική σταθερότητα, η οποία εξασφαλίζεται από την ύπαρξη «μεγάλων» πελατών (εγκατεστημένη βάση) και ένα σημαντικό ποσό προέρχεται από την συντήρηση των υπαρχόντων συστημάτων. Το γεγονός αυτό της επιτρέπει να μεγαλώνει γρήγορα, ακολουθώντας πλήρως το επιχειρηματικό της σχέδιο. Στόχος της είναι μέσα στο οικονομικό έτος 2014-2015 να επεκταθεί ακόμα περοσσότερο στις ευρωπαϊκές αγορές, αφού το πρώτο βήμα έγινε μέσα στο έτος 2013-2014 με εγκαταστάσεις στη Γαλλία. Το επιχειρηματικό σχέδιο προβλέπει ότι περίπου το 40% των πόρων της εταιρείας θα διατίθεται στο τμήμα ανάπτυξης, έτσι ώστε να παραμείνει στην αιχμή της τεχνολογίας. Κατά το έτος 2013- 2014 η PDAtech αποτέλεσε μία από τις κορυφαίες εταιρείες Συστημάτων παραγγελιοληψίας.   

 

 

 

«To πρόγραμμα παραγγελιοληψίας Xenios ήταν από τα πρώτα προγράμματα στο χώρο της παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα.»

Γιατί εμάς;

 

Η επιτυχία της PDAtech οφείλεται στα παρακάτω συστατικά:

Η εταιρεία έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στα φορητά και τα ασύρματα τερματικά.

Αναπτύσσουμε το δικό μας λογισμικό με βάση τις ανάγκες και τις γνώμες των πελατών μας.

Οι προμηθευτές μας είναι παγκοσμίως γνωστοί και φημίζονται για την ποιότητα των προϊόντων τους.

Οι χρήστες, μας συστήνουν στους φίλους τους και τους συνεργάτες τους.

Λαμβάνουμε κατ’ επανάληψη νέες παραγγελίες από παλιούς μας πελάτες.

Ανάπτυξη λογισμικού

 

Όλες μας οι εφαρμογές είναι ελληνικές, οι οποίες έχουν περάσει απο πολλά στάδια QA και Field Testing στα μεγαλύτερα καταστήματα εστίασης και καλύπτουν τις ανάγκες απο μία συνοικιακή ταβέρνα μέχρι multilevel καφετέρια στην Μύκονο.

Έχουμε μάθει να ακούμε τους πελάτες μας και να τους δίνουμε λύσεις στις ιδιαιτερότητες των επιχειρήσεων τους, επομένως εαν έχετε κάποια παραπάνω απαίτηση απο το σύστημά μας είμαστε σε θέση να συζητήσουμε μαζί σας για την δυνατότητα υλοποίησης της και την ένταξη της στην εφαρμογή.

Πολλοί υποψήφιοι πελάτες μας, μας ρωτούσαν: “Και αν δε μας καλύπτει η εφαρμογή στο μέλλον;”. Οι εφαρμογές παραγγελιοληψίας ανήκουν στην Portable Solutions LTD και σχεδιάζονται από το τμήμα ανάπτυξης λογισμικού. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγαίνουν νέες αναβαθμίσεις του προγράμματος, ώστε να καλύπτουμε μέχρι και την τελευταία ανάγκη των πελατών μας.

Μετά χαράς μπορούμε να σας καλοσωρίσουμε στο χώρο της εταιρείας ή και να έρθουμε στο χώρο σας και να σας παρουσιάσουμε σε πραγματικό χρόνο την εφαρμογή. Επίσηςγια ενδιαφερόμενους πελάτες μας εκτός Αθηνών η παρουσίαση μπορεί να γίνει απομακρυσμένα μέσω Internet.

Δεν είμαστε γενικά μία εταιρεία πληροφορικής. Είμαστε εταιρεία που ειδικεύεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη εφαρμογών παραγγελιοληψίας από το 1994.

 

Ποιότητα hardware

 

H PDAtech εισάγει προϊόντα από το εξωτερικό, κατευθείαν από το εργοστάσιο. Χωρίς να υπάρχουν μεταπωλητές. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα για τις καλύτερες τιμές σε Hardware προϊόντα στην ελληνική αγορά.

Οι προμηθευετές μας είναι παγκόσμια γνωστοί, ειδικά στο χώρο της παραγγελιοληψίας. Τα προϊόντα πριν αγοραστούν ελέγχονται εξονυχιστικά από το τεχνικό μας τμήμα για τη σωστή λειτουργία τους και την πλήρη συμβατότητα με το λογισμικό μας.

Προσφέρουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη από το δικό μας τεχνικό τμήμα. Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εξειδικευμένοι πάνω στις συσκευές που διανέμουμε στους πελάτες μας.

Η PDAtech από το 2009 είναι προμηθευτής διάφορων ελληνικών εταιρειών παραγγελιοληψίας πάνω σε συσκευές PDA, θερμικούς εκτυπωτές, οθόνες αφής, ISDN MODEM.

 Οι συσκευές μας διανέμονται και σε άλλους κλάδους της παραγωγής πέρα από το χώρο της παραγγελιοληψίας, όπως σε βιομηχανικές ζώνες, σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, σε φαρμακεία και νοσοκομεία.

επικοινωνία

PDAtech LTD

Λήμνου 10, Δάφνη

   2182189752

   2105321330

   info@pdatech.gr