Συστήματα παραγγελιοληψίας – τεχνολογίες εστίασης
  
  

 

Η PDAtech παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ μπαρ, ψητοπωλεία και εμπορικές επιχειρήσεις. Κάθε λύση αποτελείται από το λογισμικό, καθώς και από τα περιφερειακά hardware.  

Κάθε πακέτο λύσης είναι ένα έτοιμο για χρήση σύστημα παραγγελιοληψίας. Αποτελούν βασικά πακέτα λύσης και υπάρχει η δυνατότητα επιπρόσθετης συνδεσιμότητας με επιπλέον περιφερειακά hardware για επιπλέον λειτουργίες.

Κάθε πακέτο λύσης μπορεί να αξιοποιηθεί σε πάνω από ένας χώρους εστίασης. Δεν αποτελούν λύση μόνο για συγκεκριμένους χώρους εστίασης.

Επιλέξτε παρακάτω ένα από τα βασικά πακέτα λύσεων παραγγελιοληψίας,

Τιμή Λιανικής πώλησης: 1150€  (έκπτωση 40%)

Δυνατότητες: Άμεση πώληση, πώληση ανά τραπέζι, ασύρματη παραγγελιοληψία, έκδοση παραστατικών.

Περιγραφή: Αποτελεί ένα σύστημα πλήρης διαχείριση εστιατορίου με δυνατότητα διαχείρισης στατιστικών δεδομένων. Είναι το πιο πλήρες σύστημα εστίασης της αγοράς.

Τιμή Λιανικής πώλησης: 950€  (έκπτωση 40%)

Δυνατότητες: Άμεση πώληση, αναγνώριση κλήσης, πελατολόγιο, έκδοση παραστατικών.

Περιγραφή: Αποτελεί ένα σύστημα πλήρης διαχείρισης διανομής φαγητού με δυνατότητα διαχείρισης στατιστικών δεδομένων. Είναι η πιο πλήρες σύστημα διανομής φαγητού (delivery) της αγοράς.

Τιμή Λιανικής πώλησης: 700€  (έκπτωση 45%)

Δυνατότητες: Aσύρματη παραγγελιοληψία, έκδοση παραστατικών (με χρήση PC).

Περιγραφή: Αποτελεί μια μικρού κόστους λύση ασύρματης παραγγελιοληψίας χωρίς PC με δυνατότητα αποθήκευσης στατιστικών δεδομένων στο κάθε PDA ξεχωριστά.

Τιμή Λιανικής πώλησης: 470€  (έκπτωση 60%)

Δυνατότητες: Aσύρματη παραγγελιοληψία, έκδοση παραστατικών (με χρήση PC).

Περιγραφή: Αποτελεί μια μικρού κόστους λύση ασύρματης παραγγελιοληψίας χωρίς PC με δυνατότητα αποθήκευσης στατιστικών δεδομένων στο κάθε smartphone ξεχωριστά. Είναι η πιο σύγχρονη και αξιόπιστη λύση android παραγγελιοληψίας της αγοράς. 

επικοινωνία

PDAtech LTD

Λήμνου 10, Δάφνη

   2182189752

   2105321330

   info@pdatech.gr

τεχνική υποστήριξη