Συστήματα παραγγελιοληψίας – τεχνολογίες εστίασης
  
  

                  

Συνεργασία – θέσεις εργασίας

 

Η PDAtech ήδη συνεργάζεται πανελλαδικά με τεχνικούς δικτύων, επιχειρήσεις συστημάτων παραγγελιοληψίας, ώστε να καλύπτει πανελλαδικά τις απαιτήσεις των παλιών και νέων πελατών της:

Εργασία στην PDAtech σημαίνει να αναπτύσσεσαι συνεχώς ως μέρος ενός διαφοροποιημένου συνόλου, μιας ομάδας εργασίας. Μιας ομάδας εργασίας  που φροντίζει για την επαγγελματική σας εξέλιξη προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και λύσεις στους πελάτες της. Μιας ομάδας που βελτιώνει συνεχώς τις δεξιότητες σας, προσφέροντας στους εργαζόμενους της και στους συνεργάτες της πολλαπλές εμπειρίες.

Κάθε εργαζόμενος  εκπαιδεύεται πάνω στην δουλειά, αποκτά δεξιότητες, γνώσεις έχοντας τελικά και ο ίδιος ο εργαζόμενος τη σιγουρία και την αυτοπεποίθηση ότι μπορεί ανταποκριθεί άριστα στα καθήκοντά του.

Η εταιρία παρέχει πολλές ευκαιρίες για λειτουργικούς και υποστηρικτικούς ρόλους σε διαφορές θέσεις. Η επιτυχία της εταιρίας βασίζεται στην αποδοτικότητα και τις ικανότητες του προσωπικού.

 

 

Η PDAtech απασχολεί  μόνιμο προσωπικό μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας.

Εάν και εσείς θέλετε να ανήκετε στην ομάδα της PDAtech αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@pdatech.gr

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας:

– Προγραμματιστές 

– Τεχνικοί δικτύων

– Πωλητές

– Μεταπωλητές

επικοινωνία

PDAtech LTD

Λήμνου 10, Δάφνη

   2182189752

   2105321330

   info@pdatech.gr