Συστήματα παραγγελιοληψίας – τεχνολογίες εστίασης
  
  

Υποστήριξη

 

Η PDAtech με την αγορά ενός Συστήματος παραγγελιοληψίας  προσφέρει δωρεάν τεχνική υποστήριξη για 12 μήνες από την εγκατάσταση του συστήματος στο χώρο σας.

Τεχνική Υποστήριξη

 

Η τεχνική υποστήριξη περιλαμβάνει νέες εκδόσεις του λογισμικού, διόρθωση λαθών κατά τη χρήση του λογισμικού, εκπαίδευση και επεξήγηση του προγράμματος. 

Η τεχνική υποστήριξη περιλαμβάνει και υποστήριξη στα περιφερειακά μηχανήματα (hardware). Για τυχόν αντικατάσταση των συσκευών, ισχύει η εγγύηση της κάθε συσκευής ξεχωριστά (ελάχιστη εγγύηση για όλες τις συσκευές – 12 μήνες). Περιλαμβάνεται επίσης στην δωρεάν τεχνική υποστήριξη και η καλή λειτουργία του ασύρματου και ενσύρματου δικτύου. Η επισκευή των συσκευών γίνεται από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα και όχι από κάποια αντιπροσωπεία.

Η τεχνική υποστήριξη γίνεται με τους εξής τρόπους: Τηλεφωνικά (on call), με επίσκεψη στο χώρο σας, απομακρυσμένα μέσω Internet. Τεχνική υποστήριξη υπάρχει όλο το 24ωρο. Από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 στα τηλέφωνα 2182189752, 2109756574 και για τις υπόλοιπες ώρες στο 6941438050.

Βοηθητικά υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας Video εκμάθησης και εγχειρίδια χρήσης, που πιστεύουμε ότι θα σας καλύψουν 100%.

Μετά το πέρας των 12 μηνών, προαιρετικά υπογράφεται συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης.

 

Άδειες χρήσης

 

Η Portable Solutions LTD, σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρείες Παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα δε συμβαδίζει με τη λογική της ανανέωσης αδειών χρήσης, μετά το πέρας ενός χρονικού διαστήματος. 

Η πολιτική της εταιρείας είναι ότι για κάθε  εγκατάσταση λογισμικού σε μία συσκευή (pc, pda, tablet) πρέπει να υπάρχει μία άδεια χρήσης του λογισμικού.

Εάν η συσκευή αυτή καταστραφεί – δε λειτουργεί πια, το λογισμικό που θα εγκατασταθεί στη νέα συσκευή θα είναι εντελώς δωρεάν. Δηλαδή η άδεια χρήσης συνδέεται με το λογισμικό και όχι με τη συσκευή που έχει εγκατασταθεί.

Το λογισμικό εξοφλείται κατά την εγκατάστασή του σε μία συσκευή και δε χρειάζεται να ανανεώνεται η άδεια χρήσης του μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά την εγκατάσταση του λογισμικού η χρήση του ανήκει στους χειριστές του.

 

 

 

επικοινωνία

PDAtech LTD

Λήμνου 10, Δάφνη

   2182189752

   2105321330

   info@pdatech.gr